Fulham House - Fluid Glass

Fulham House

This scheme extends and reconfigures a mid-terraced Victorian property to create a spacious and light filled contemporary home for a young family.

Copyright Malcolm Menzies 82mm
Copyright Malcolm Menzies 82mm
OVERVIEW

A light filled family space

Kaap Studio in collaboration with Scandi Studio designed a full width rear extension to create a large breakfast room and kitchen and to bring light into the centre of the property.

Oversized sliding glass panels spanning the full width of the property at the rear create a light filled family space and enhance views to the rear garden.

The family needed more living space therefore a full basement incorporating a playroom, guest room, study, wine room and utility area was introduced. Lightwells at the front and the rear of the basement flood the space with natural light and air.

Back